MOS events

VNG

Welkom op de registratiepagina voor het online Congres ‘Samen regelen we het’ van de Verbeteragenda Hulpmiddelen op donderdag 10 juni 2021.

Programma
Gastheer en dagvoorzitter van de bijeenkomst is Otwin van Dijk, burgemeester van Oude IJsselstreek.
Tijdens een interactief programma gaat Otwin in gesprek met gasten van de betrokken organisaties, waaronder enkele ervaringsdeskundigen.

  • Deel 1: We nemen u in vogelvlucht mee terug waar we vandaan kwamen en welke uitdagingen we tegenkwamen. We kijken naar convenanten en handreikingen en horen van de makers welke afwegingen zij hebben gemaakt om tot deze producten te komen. Hoe hebben zij deze resultaten - binnen een jaar - bereikt? 
  • Deel 2: We kijken wat de verbeteringen in de praktijk betekenen voor cliënten. Wat is er nodig om de convenanten in de praktijk te brengen en de afspraken continu levend te houden in de toekomst? En wat kunt u als aanwezige daarin zelf betekenen?

Aanmelden
Wij vragen u onderstaande velden volledig in te vullen om uw registratie te voltooien. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.

Een volledig programma en informatie over het inloggen ontvangt u één week van tevoren. 

* verplicht veld


Testimonials

“Wat zouden wij als bestuur van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen zijn zonder MOS? Voor ons als bestuur zijn zij een enorme steun in de rug, om onze vereniging te laten bloeien en alles vlekkeloos te laten verlopen. De kracht van MOS ervaren zowel wij als bestuur, als ook onze leden, dagelijks. Met MOS alle kans om van je vereniging een professionele organisatie te maken. ”
Inge te Brake, voorzitter LVV
“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie