MOS events
23 jan

Ooa, Ernst Hijmanslezing 2019

Iedereen had 23 januari 2019 in de agenda genoteerd, want toen stond de jaarlijkse Ernst Hijmanslezing weer op het programma.

Professor Willem Verbeke, professor Sales en Accountmanagement aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en tevens mede-eigenaar van Professional Capital, nam ons mee in zijn onderzoek naar de veerkracht van de kennisbroker. Dit onderzoek geeft een prachtig inzicht over gedrag en de beïnvloeding daarvan. Met zijn prikkelende stelling: "talent bestaat niet", daagde Verbeke uit. Tegen de achtergrond van ethiek en professionele opvattingen nodigende wij je van harte uit om mee te doen en uitgedaagd te worden om te blijven leren!

Voorafgaand aan de Ernst-Hijmanslezing sprak de bestuursvoorzitter van de Ooa, Jan Willem Kradolfer, zijn traditionele nieuwjaarspeech uit.

We sloten af met een borrel, inclusief een warme maaltijd. Het was een geslaagd event!

 

Terug naar het overzicht

Testimonials

“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie