MOS events
20 jan

Ooa, Ernst Hijmanslezing 2020

Op maandag 20 januari 2020 vond de jaarlijkse Ernst Hijmanslezing op Landgoed De Horst in Driebergen plaats.

Dit jaar sprak René ten Bos tijdens de Ooa Ernst Hijmanslezing over het thema “Post-thruth”. Wat is waar? Wie heeft gelijk? En wie krijgt het? Voor adviseurs is het geen nieuw vraagstuk: betekenis geven aan de meervoudige werkelijkheid in organisaties. Maar hoe is dat veranderd in de post-truth wereld? De wereld waarin we een andere waarheid ‘alternatieve feiten’ noemen die naast elkaar bestaan. 

De grote opkomst in deelnemers geeft het terugkerende succes weer wat de vereniging Ooa kan realiseren. Wij van MOS Events zijn ontzettend trots dat wij hierin de Ooa kunnen ondersteunen. Tot volgend jaar!

Terug naar het overzicht

Testimonials

“Wat zouden wij als bestuur van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen zijn zonder MOS? Voor ons als bestuur zijn zij een enorme steun in de rug, om onze vereniging te laten bloeien en alles vlekkeloos te laten verlopen. De kracht van MOS ervaren zowel wij als bestuur, als ook onze leden, dagelijks. Met MOS alle kans om van je vereniging een professionele organisatie te maken. ”
Inge te Brake, voorzitter LVV
“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie