MOS events
21 jan

Dutch CRAFT Beer Conference 2020

Op dinsdag 21 januari organiseerde CRAFT, samen met MOS Events, de vierde editie van de Dutch CRAFT Beer Conference. Een bijzondere editie met wederom een programma vol met (inter-)nationale sprekers en workshops over uiteenlopende onderwerpen.

De Dutch CRAFT Beer Conference is een jaarlijks terugkerend evenement dat zich richt op inspireren en delen van kennis. Kennisuitwisseling vond plaats tussen brouwers onderling en tussen brouwers en leveranciers die elkaar ontmoetten op de informatiemarkt, tijdens de lunch en de afsluitende netwerkborrel. Het congres was zowel toegankelijk voor leden van CRAFT als niet-leden en Nederlandse als buitenlandse brouwers. MOS Events heeft dit project begeleid in de algehele opzet, hier kan men denken aan; deelnemersregistratie, logistieke organisatie, financieel management, sociale media, sponsorbeheer. Ook zijn wij op de dag zelf druk geweest met het managen van het evenement. Lopen alle sprekers op schema, staan de standhouders op de juiste plek of verloopt de catering zoals gepland zijn vraagstukken op een evenementdag. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt, een dag waar de vereniging trots op kan zijn!

Het thema dit jaar was Craft Beer, Big Ambitions. Dit thema voerde ons de gehele dag mee, want wat is het enthousiast ontvangen! Met meer dan 400 deelnemers was de beursvloer druk bezocht, wij kijken uit naar de volgende editie.

Terug naar het overzicht

Testimonials

“Wat zouden wij als bestuur van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen zijn zonder MOS? Voor ons als bestuur zijn zij een enorme steun in de rug, om onze vereniging te laten bloeien en alles vlekkeloos te laten verlopen. De kracht van MOS ervaren zowel wij als bestuur, als ook onze leden, dagelijks. Met MOS alle kans om van je vereniging een professionele organisatie te maken. ”
Inge te Brake, voorzitter LVV
“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie