MOS events
10 jun

KNVI srvisiondays 2020

Kinepolis Jaarbeurs, Utrecht

Na de succesvolle editie in 2019 staat er voor 2020 een tweedaags internationaal congres op de planning voor iedereen die geïnteresseerd is in Flow binnen de IT Management. 

MOS Events ondersteunt de congrescommissie van KNVI tijdens de gehele organisatie en afwikkeling van de congresdagen op 10 en 11 juni 2020. Denk daarbij aan de registratie- en ontvangstprocedure, afstemming met locatie & techniek, hotelreserveringen, sprekersmanagement, marketing & communicatie, sponsorafspraken vastleggen en opvolgen en uiteraard een goed verloop van de dag zelf. Dit door het aanspreekpunt te zijn voor de organisatie, deelnemers, locatie, sponsoren en sprekers.

 

Terug naar het overzicht

Testimonials

“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie