MOS events
31 dec

NVP bijeenkomsten

NVP wil als onafhankelijke HR-autoriteit het vakinhoudelijke debat voeden en voeren met nieuwe inzichten en haar leden verrassen met kennis en inspiratie. Dat doet zij door de spil van het netwerk voor HR-professionals te zijn. Een netwerk dat staat voor hoge kwaliteit, voor innovatie en uitdaging.

Door middel van regionale bijeenkomsten, georganiseerd door de landelijke kringen en het NVP Activiteitenbureau (MOS / MOS Events), blijven de leden van NVP het hele jaar door op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. MOS denkt mee over de invulling en MOS Events verzorgt de organisatorische aspecten. 
Daarnaast ondersteunt MOS Events NVP bij de organisatie van het jaarlijkse congres; een leerzame dag vol nieuwe inzichten waar de NVP leden met plezier op terug kijken. 

Terug naar het overzicht

Testimonials

“Wat zouden wij als bestuur van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen zijn zonder MOS? Voor ons als bestuur zijn zij een enorme steun in de rug, om onze vereniging te laten bloeien en alles vlekkeloos te laten verlopen. De kracht van MOS ervaren zowel wij als bestuur, als ook onze leden, dagelijks. Met MOS alle kans om van je vereniging een professionele organisatie te maken. ”
Inge te Brake, voorzitter LVV
“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie