MOS events
06 jun

NMv PE-Carrousel

WTC, Almere

Op 6 juni organiseerde de Nederlandse Mediator vereniging een PE-Carrousel, ditmaal bij het World Trade Center in Almere. Een zeer inspirerende dag waarbij er gesproken werd door criminologe Janine Janssen en Patrick van Gils van topprestaties.

Na afloop van het inhoudelijke gedeelte konden de deelnemers meedoen aan de netwerkactiviteit. Door deelnemers bewust te groeperen per regio, en hen vooraf vastgelegde vragen voor te leggen, ontstonden er direct veel connecties tijdens de activiteit. Een echte aanrader!


De deelnemers konden naast de plenaire sessies ook deelnemen aan subsessies, welke verzorgd werden door Jannie Kieft, Branchout en Binnenuit. 

 

Terug naar het overzicht

Testimonials

“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie