MOS events
23 apr

Ooa Lentecongres 2019

DUS, Utrecht

Op 17 april mochten we ruim 80 enthousiaste deelnemers ontvangen op het Ooa Lentecongres op de mooie locatie ‘DUS’ in Utrecht.  

De insteek was ‘het beste van de Orde’, en dat is dubbel en dwars gelukt met een gevarieerd aanbod aan workshops, verzorgd door vrijwel alle commissies, werkgroepen, platforms en raden van de Ooa! Frank Husken en Raoul Schildmeijer verzorgden de plenaire aftrap over routes en richtsnoeren voor professionalisering: hoe stippel je als professional jouw leerpad uit?

De inhoud van de workshops kreeg een hoge waardering van de deelnemers. En van onze kant waardering voor de deelnemers, die voor de workshop Persoonlijke APK zelfs hun voeten aan een bak met ijsklontjes waagden! 
 


Tussen de sessies door en bij de afsluitende borrel werd er flink genetwerkt. 
Al met al kijken we tevreden terug op een geslaagd Lentecongres!

Terug naar het overzicht

Testimonials

“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie