MOS events
14 mrt

NVP Employee Experience

KPMG, Amstelveen

De NVP organiseert op donderdag 14 maart een spetterend event voor iedere HR-professional die de beste Employee Experience wil creëren. Een aantal NVP-leden heeft in samenwerking met MOS Events een gevarieerd programma samengesteld, boordevol kennis, ervaringen en ideeën over employee experience. De doelstelling is om de deelnemers door middel van boeiende materie, geïnspireerd en met de juiste bagage de vertaling naar hun organisatie te laten maken.

Naast het ondersteunen tijdens samenstellen van het programma, verzorgt MOS Events de inschrijving, sponsorwerving en verdere algehele organisatie van het congres.

Terug naar het overzicht

Testimonials

“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie