MOS events
14 mrt

NVP Employee Experience

KPMG, Amstelveen

Na het succes van het HR Technovation congres in maart 2018, werd al vrij snel besloten dat NVP haar leden nogmaals een soortgelijk congres wilde aanbieden.
Het eindresultaat? Een succesvolle Employee Experience Challenge op 14 maart jl. waar wij 250 deelnemers hebben ontvangen en samen met hen een onvergetelijke dag hebben beleefd. 

In samenwerking met een aantal NVP-leden heeft MOS Events geprobeerd een gevarieerd programma samen te stellen boordevol kennis, ervaringen en ideeën over employee experience. Met als gemiddeld waarderingscijfer een acht, gaan we er vanuit dat dit gelukt is!
Deelnemers zijn aanwezig geweest tijdens inspirerende sessies verzorgd door sprekers vanuit Schiphol, Top Employers Institute en Deloitte. 

 

Terug naar het overzicht

Testimonials

“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie