MOS events
28 mrt

KNVI srvision 2019

Kinepolis Jaarbeurs, Utrecht

22 maart stond Kinepolis in Utrecht in het teken van srvision 'Service Resilience', een onderwerp waar maar liefst 550 geïnteresseerden op af kwamen! Samen met hen hebben we genoten van een leerzame dag welke werd geopend door Will Evans, hij praatte ons bij over de behendigheid en veerkracht binnen organisaties. Ruben Terlou sloot de dag af met een presentatie over 'Resilience in China'. 

srvision wordt jaarlijks georganiseerd door een groep vrijwilligers vanuit de Special Interest Group Beheer & Service Management van de KNVI in samenwerking met MOS Events. Doelstelling is om ieder jaar weer een inspirerend en motiverend programma samen te stellen waar geïnteresseerden in IT Management en andere stakeholders binnen IT en Business samen nieuwe ideeën op kunnen doen en kunnen leren door het delen van verhalen en ervaringen.

We kunnen met zekerheid zeggen dat deze doelstelling ook dit jaar weer is behaald!

Terug naar het overzicht

Testimonials

“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie