MOS events
22 jan

Dutch CRAFT Beer Conference 2019

Fokker Terminal, Den Haag

Na de geslaagde editie van de Dutch Craft Beer Conference in 2018 kijken wij alweer uit naar de Dutch Craft Beer Conference 2019. Dit jaar verwachten wij een ongekend aantal bierbouwers welke zullen deelnemen aan een groot aantal variërende sessies. Met een keur aan (inter-)nationale sprekers,  workshops en meer dan 40 standhouders kunnen bezoekers hun hart ophalen waar het craftbier betreft.

MOS Events ondersteunt de congrescommissie bij de organisatorische zaken zoals de inschrijving van de deelnemers en het zoeken van een geschikte locatie. Daarnaast onderhoudt MOS Events de contacten met de sprekers en sponsoren. 

Terug naar het overzicht

Testimonials

“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie