MOS events
22 jan

Dutch CRAFT Beer Conference 2019

Fokker Terminal, Den Haag

Met ruim 450 deelnemers, 47 stands en 35 (inter-)nationale sprekers heeft MOS Events in samenwerking met de programmacommissie van CRAFT een zeer geslaagde derde editie van de Dutch CRAFT Beer Conference weten te verzorgen.  

Klik hier voor een terugblik op de Dutch CRAFT Beer Conference 2019. 

Wij kijken uit naar volgend jaar! De DCBC 2020 zal tevens plaatsvinden bij de Fokker Terminal in Den Haag. Wij verwachten een ongekend aantal bierbouwers welke zullen deelnemen aan een groot aantal variërende sessies. Met een keur aan (inter-)nationale sprekers,  workshops en meer dan 45 standhouders kunnen bezoekers hun hart ophalen waar het craftbier betreft.

Terug naar het overzicht

Testimonials

“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie