MOS events
08 nov

NVvA en AKC Najaarscongres

Kinepolis Jaarbeurs, Utrecht

Najaarscongres 'Arbeid en chronische klachten & Technologie in arbeid' 

Een bijzonder duo congres in Utrecht waar twee thema's centraal staan en we wetenschap en de praktijk allebei de ruimte geven. Wat kan technologie betekenen voor arbeid? Wat is er al en wat komt er aan? Chronische klachten en hun effect op arbeid. Wat zijn dan de mogelijkheden?
Verschillende inspirerende en uitdagende sprekers staan op het toneel. Tijdens de pauze, lunch en borrel is er volop gelegenheid om bij te praten en te netwerken.

MOS Events ondersteunt NVvA en AKC tijdens de organisatie van het congres. Denk daarbij aan de registratieprocedure, het realiseren van sponsoring en een goed verloop van de dag zelf, door het aanspreekpunt te zijn voor de organisatie, deelnemers, sprekers en sponsoren.

Klik hier voor meer inhoudelijke informatie over 'Arbeid en chronische klachten & Technologie in arbeid' en om je aan te melden. 

Terug naar het overzicht

Testimonials

“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie