MOS events
30 nov

LVV Congres '#MeToo en hoe nu verder?!'

Hart van Holland, Nijkerk

Eind 2017 hield de discussie over #MeToo de gemoederen aardig bezig. Moeten we het daar als LVV nu wéér over gaan hebben? Het lijkt er toch op dat het in de praktijk niets heeft opgeleverd?

Als LVV zijn we echter een andere mening toegedaan. Er is wel degelijk iets gebeurd! En, er is nog veel te doen om er voor te zorgen dat iedereen ongewenste omgangsvormen erkent, herkent, zich bewust is van de effecten van ongewenste omgangsvormen en integriteitschendingen en de rol van de vertrouwenspersonen daarin. Reden genoeg voor de LVV om dit jaar een congres te organiseren met het thema #MeToo en hoe nu verder?!

Er worden 300 bezoekers verwacht bij tijdens dit jaarlijks terugkerende congres. MOS Events ondersteunt de congrescommissie bij de organisatorische zaken zoals de inschrijving van de deelnemers en het zoeken van een geschikte locatie. Daarnaast onderhoudt MOS Events de contacten met de sprekers en sponsoren. 

Klik hier voor meer inhoudelijke informatie over '#MeToo en hoe nu verder?!'  en om je aan te melden. 

Terug naar het overzicht

Testimonials

“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie