MOS events
09 okt

Ooa, Dag van de Adviseur

KNVB Campus, Zeist

In 2017 was het thema van de Dag van de Orde ‘Artificiële Intelligentie’. Een actueel thema  dat de maatschappij ingrijpend gaat veranderen door Artificial Intelligence, het Internet of Things en Big Data. Veranderingen die naar verwachting al op korte termijn ook van grote invloed zullen zijn op ons als adviseurs. Wat er precies gaat veranderen en hoe groot de impact zal zijn, is nog niet duidelijk, maar we gaan uit van veel kansen ….

In dat kader organiseren we de Dag van de Adviseur dit jaar rondom het thema Big Data. Met als aanleiding het boek ‘We are big data’ van Sander Klous en de dagelijkse signalen dat de hiermee samenhangende (disruptieve?) verandering is ingezet.

Hoewel het definitieve programma nog niet volledig vastligt, kunnen we zeggen dat we tijdens de Dag van de Adviseurs in ieder geval nadrukkelijk gelegenheid creëren voor veel interactie en netwerken.

MOS Events is verantwoordelijk voor de gehele voorbereiding en afwikkeling van het congres; voor het regelen van de locatie en de sprekers, de aanmeldingsprocedure, de marketing en communicatie rondom en tijdens het congres en de coördinatie op de dag zelf.

Klik hier voor meer inhoudelijke informatie over Dag van de Adviseur en om je aan te melden. 

Terug naar het overzicht

Testimonials

“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie