MOS events
13 dec

Smart Humanity powered by KNVI

EYE filmmuseum Amsterdam

De samenleving transformeert door digitale technologie en daarmee verandert de rol en de plaats van de mensheid. Op welke manier, daarover verschillen de meningen. Hoe het ook zij, de mens staat centraal in onze informatiemaatschappij en behoort centraal te blijven staan; ook bij alle huidige en toekomstige verandering. De KNVI heeft het begrip 'Informatieprofessional 3.0' en de 'Digitale transformatie' neergezet en uitgewerkt in diverse beleidsplannen en publicaties.

Daarom wordt ook op 13 december een Smart Humanity 2018 georganiseerd in EYE filmmuseum in Amsterdam. Deze unieke locatie staat die dag 24 uur exclusief tot onze beschikking. Door middel van vijf inhoudelijke thema's wordt de dag gevulg met korte en lange lezingen, debatten, actieve sessies, buitenactiviteiten en zo voort.

MOS Events coördineert/ondersteunt de organisatie van dit unieke 24-uurs event en is op 13 december uiteraard aanwezig om de dag in goede banen te leiden.

Klik hier voor meer inhoudelijke informatie over Smart Humanity  en om je aan te melden. 

Terug naar het overzicht

Testimonials

“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie