MOS events
02 nov

Impuls & Woortblind

De Schakel, Nijkerk

Tijdens dit congres 'Neurodiversiteit in Leren en Werken' reikt de vereniging Impuls & Woortblind u concepten én praktische handvatten aan om meer inzicht te geven in de neurodiversiteit bij uw studenten of werknemers, en deze beter te benutten voor minder uitval en een optimaal leer- en werkresultaat.

Het congres biedt een gevarieerd aanbod van plenaire activiteiten en workshops verzorgd door vooraanstaande professionals uit het middelbaar en hoger onderwijs en beroepsopleidingen enerzijds en de wetenschappelijke en beroepspraktijk van (jong)volwassenen met dyslexie, AD(H)D, autisme en hoogbegaafdheid anderzijds.

Doelgroep: managers/leidinggevenden, opleidingsmanagers en HR- professionals binnen bedrijven, aanbieders van MBO, HBO en WO, bedrijfsopleidingen, gemeenten, studentendecanen, zorgcoördinatoren, bedrijfsartsen, verzekeringsartsen en arbo-artsen.

MOS Events ondersteunt I&W bij dit congres en zorgt dat alles op de congresdag zelf soepel verloopt.

Klik hier voor meer inhoudelijke informatie over 'Neurodiversiteit in Leren en Werken'  en om je aan te melden. 

Terug naar het overzicht

Testimonials

“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie