MOS events
05 jun

Ooa, Boek&Festival 2018

Fort Altena, Werkendam 

Op 5 juni 2018 organiseerde de Ooa in samenwerking met MOS Events het Boek&Festival. Een dag die onlosmakelijk verbonden is aan de ‘Boek van het Jaar’ verkiezing. Tijdens dit evenement bezochten deelnemers diverse workshops en lezingen, onder andere workshops van de auteurs uit de boeken Top 10.
Een goede gelegenheid om in één middag kennis op te doen binnen het vakgebied organisatieadvies en management, te praten met de auteurs van boeken die je aanspreken en informeel te netwerken.

MOS Events ondersteunde de Ooa tijdens de gehele voorbereiding en afwikkeling van het congres; van het regelen van de locatie tot de aanmeldingsprocedure van de deelnemers, de marketing en communicatie rondom en tijdens het congres en de coördinatie op de dag zelf.

Terug naar het overzicht

Testimonials

“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie