MOS events
05 jun

NVvA Van der Wal congres

De Nieuwe Buitensociëteit, Zwolle

5 juni jongstleden vond het NVvA Van der Wal congres plaats. Als eerbetoon aan Johannes van der Wal stond het voorjaarscongres volledig in het teken van onderwerpen die hem na stonden.
Net als voorgaande edities was er enorm veel animo voor het congres en was het maximaal aantal deelnemers van 750 deelnemers binnen een mum van tijd bereikt! 

MOS Events ondersteunde de NVvA en het AKC tijdens de organisatie van het congres. Denk daarbij aan de registratieprocedure, het realiseren van sponsoring en een goed verloop van de dag zelf, door het aanspreekpunt te zijn voor de organisatie, deelnemers, sprekers en sponsoren.

Klik hier om het congresverslag in advisie te downloaden.

Terug naar het overzicht

Testimonials

“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie