MOS events
25 mei

NVRR Jaarcongres 'Aan de slag!'

Bar Beton, Rijnsweerd

Dit jaar viert de NVRR haar 15-jarig bestaan. Tijd om de balans op te maken en vooruit te kijken. Het thema van het NVRR jaarcongres was dan ook passend gekozen: '15 jaar NVRR: Aan de slag!'

Het werd een boeiende dag! Het congres ging van start met de Algemene Ledenvergadering onder leiding van het NVRR secretariaat (MOS).
Vervolgens opende Jacques Handelé het dagprogramma, gevolgd door twee workshoprondes. Het congres werd afgesloten met een informele borrel na een afsluitende plenaire sessie.

MOS Events was verantwoordelijk voor de gehele voorbereiding en afwikkeling van het congres; voor het regelen van de locatie en de sprekers, de aanmeldingsprocedure, de marketing en communicatie rondom en tijdens het congres en de coördinatie op de dag zelf.


Het NVRR Jaarcongres is een jaarlijks terugkerend evenement dat zich richt op inspireren en delen van kennis. MOS Events verzorgt al vele jaren dit leuke en boeiende congres. 

Terug naar het overzicht

Testimonials

“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie