MOS events
25 apr

Ooa, Lentecongres 2018

Kameryck, Kamerik

Op 25 april vond de jaarlijkse Lentedag van de Ooa plaats bij Kameryck in Kamerik; een locatie omgeven door groen en weilanden.
De de dag was wederom geheel ‘voor en door de leden’ ingevuld. Tijdens deze jaarlijkse Lentedag boden Ooa-leden elkaar hun kennis en ervaring aan in een passende vorm; er waren tientallen workshops die samen een heel gevarieerd aanbod dekten. 

MOS Events was verantwoordelijk voor de registratie van de deelnemers (vooraf en op locatie), het contact met de sprekers, volledige afstemming met de locatie en was tevens aanwezig op de dag zelf. 


We kijken terug op een zeer geslaagde Lentedag bij Kameryck in Kamerik. Een locatie die, mede dankzij het prachtige weer, de Lentedag volledig tot zijn recht heeft laten komen. 

Terug naar het overzicht

Testimonials

“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie