MOS events
22 jan

Ooa, Ernst Hijmanslezing 2018

'De Horst' / De Baak, Driebergen

Maandag 22 januari werd de Ernst Hijmanslezing 2018 uitgesproken. Het thema dit jaar was ‘De impact van de 4e industriële revolutie op ondernemen, werk en werkenden’.

Dr. Robert Went, econoom en werkzaam bij de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) nam de aanwezigen mee in de digitale revolutie met een pleidooi voor een inclusieve robotagenda: mensen met robots laten samenwerken in plaats van zo veel mogelijk werk door robots laten overnemen.

John Blankendaal, Managing Director Brainport Industries bij Brainport Eindhoven, liet vervolgens zien hoe je de kansen die de 4e industriële revolutie biedt, in de praktijk kunt benutten. Daarbij stond de manier waarop de samenwerking georganiseerd werd centraal.

Terug naar het overzicht

Testimonials

“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie