MOS events
18 jan

Ooa, Startbijeenkomst Intervisietraject

Van Abbemuseum, Eindhoven

Ieder jaar organiseert de beroepsvereniging voor Organisatiekundigen en –adviseurs (Ooa) een intervisietraject voor leden. Met intervisie vergroten de deelnemers hun kennis en vaardigheden op hun vakgebied door elkaar, in groepjes van 5 tot 8 collega’s, te helpen met vraagstukken over werk en het vak. Op 18 januari vindt de startbijeenkomst plaats voor het intervisietraject 2018 in het Van Abbemuseum in Eindhoven.

Het thema van deze bijeenkomst is ‘De kunst van het waarnemen en uitstellen van het oordeel’. Het programma begint met een terugblik op het Intervisietraject 2017. Vervolgens starten de deelnemers in drie groepen met het Intervisietraject 2018 door middel van een workshop door het Van Abbemuseum.

MOS Events ondersteunt de Ooa gedurende het hele Intervisietraject, te beginnen met de Startbijeenkomst. MOS Events verzorgt de inschrijvingen en organiseert door het jaar heen vier workshops voor deelnemers en twee workshops voor de begeleiders van de intervisiegroepen, de facilitators.

Terug naar het overzicht

Testimonials

“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie