MOS events
08 jan

Gastronomisch Gilde, Horecava 2018

RAI Amsterdam

Tijdens de Horecava in de RAI Amsterdam, maandag 8 tot en met donderdag 11 januari, vonden iedere dag prestigieuze kookwedstrijden plaats. De wedstrijden werden georganiseerd door het Gastronomisch Gilde, in samenwerking met HANOS Internationale Horeca Groothandel en de Horecava/RAI Amsterdam. Naast de strijd om de HANOS Gouden Koksmuts, de felbegeerde prijs voor keukenbrigades van restaurants met een SVH Meesterkok en/of één of meerdere Michelinsterren, vonden ook het NK Leermeester-Leerling (Bronzen Koksmes) en het NK Jonge Koks tot en met 25 jaar (Zilveren Koksmes) plaats.

Rode draad in de competitie was ‘duurzaamheid’, waarbij vindingrijkheid een grote rol speelde. De deelnemers moesten diverse gerechten bereiden op basis van (verplichte) ingredienten uit een 'blackbox', die ter plekke geopend werd.
 
Op de laatste dag van de horecabeurs streden chefs en patissiers om 'The Dobla Pastry Battle', edition NL 2018, een nieuwe wedstrijd op de Horecava. The Dobla Pastry Battle vindt over de hele wereld plaats. Na de editie in Dubai volgde nu Amsterdam.

In opdracht van het Gastronomisch Gilde verzorgde MOS Events de inschrijving van/communicatie met de wedstrijddeelnemers en hun supporters en de contacten met sponsoren. Daarnaast regelde MOS Events de voorbereiding en afwikkeling van de wedstrijden.


De Loohoeve - restaurant & hotel wint de HANOS Gouden Koksmuts 2018! De jury over het team: “Met twee fantastische gerechten heeft dit team afstand genomen van de andere teams. Het op laag temperatuur gegaarde forelgerecht en de 5 bereidingen van knolselderij gaf dit team een voorsprong. Doordat het team ook goed bleef presteren, behield ze de voorsprong en is daardoor de winnaar.”

Terug naar het overzicht

Testimonials

“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie