MOS events
23 jan

Dutch CRAFT Beer Conference 2018

Rijtuigenloods, Amersfoort

Na het enorme succes van de eerste Dutch CRAFT Beer Conference in 2017 vond op 23 januari de tweede (succesvolle!) editie plaats.

In de Rijtuigenloods in Amersfoort kwamen ruim 250 leden van CRAFT en geïnteresseerden bijeen en werden, onder leiding van dagvoorzitter Raymond van der Laan, meegenomen door een programma vol sprekende namen en onderwerpen uit de wereld van craftbier.
Bekende sprekers uit binnen- en buitenland deelden hun kennis en enthousiaste verhalen over het ambacht. Daarnaast was er een grote informatiemarkt met tientallen stands van toeleveranciers en andere ondernemingen die interessant zijn voor de bezoeker.

MOS Events was ook dit jaar verantwoordelijk voor de deelnemersregistratie, communicatie, promotie en sponsoring van de Dutch CRAFT Beer Conference.


De Dutch CRAFT Beer Conference is een jaarlijks terugkerend evenement dat zich richt op inspireren en delen van kennis. Kennisuitwisseling vindt plaats tussen brouwers onderling en tussen brouwers en leveranciers die elkaar ontmoeten op de informatiemarkt, tijdens de lunch en de afsluitende netwerkborrel.

Terug naar het overzicht

Testimonials

“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie