MOS events
16 nov

LVV congres 2017

De LVV (Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen organiseert een congres met als thema -‘De diversiteit van de Vertrouwenspersoon’.

Spreekt de vertrouwenspersoon de juiste ‘taal’? Aan bod komen inspirerende onderwerpen die betrekking hebben op de diversiteit van de vertrouwenspersoon ten aanzien van afkomst, seksualiteit, gedragsbeïnvloeding, normen en waarden, de rol van de vertrouwenspersoon en de verschillende taken van de vertrouwenspersoon.

MOS Events draagt haar steentje bij door een geschikte locatie te vinden en het communicatietraject te coördineren voor goede publiciteit. Er worden zo’n 350 deelnemers verwacht. 

Terug naar het overzicht

Testimonials

“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de SMD neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie