MOS events
16 nov

LVV Congres 2017

Landgoed Zonheuvel, Doorn

Donderdag 16 november 2017 vond het jaarlijks congres van de Landelijke Vereniging Vertrouwenspersonen plaats op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Thema van de bijeenkomst was ‘De diversiteit van de vertrouwenspersoon’; het belang om de samenstelling en de kennis van vertrouwenspersonen te verbreden om tegemoet te komen aan de veranderende behoefte van mensen die een beroep doen op een vertrouwenspersoon. Gedurende de dag kwamen sprekers aan bod met aangrijpende casestudies en konden deelnemers meedoen aan verschillende workshops over het onderwerp. Het thema van dit jaar was een goede keuze, ook gezien de #metoo discussie die de media beheerste op het moment van het congres. Mede daardoor was de opkomst, met 295 deelnemers, hoger dan verwacht. Een geslaagd congres!

MOS Events heeft de LVV van A tot Z ontzorgd door de gehele voorbereiding en afronding van het congres voor haar rekening te nemen. Bijvoorbeeld het vinden van de juiste locatie en sponsoren, het contact leggen en onderhouden met de congreslocatie en de sprekers, deelnemersregistratie en de evaluatie achteraf.

Klik hier voor een terugblik op het LVV congres.


Terug naar het overzicht

Testimonials

“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie