MOS events
09 jan

Gastronomisch Gilde, NK Koks 2017

RAI, Amsterdam

Het Gastronomisch Gilde organiseerde tijdens de Horecava in Amsterdam diverse wedstrijden voor koks. Op maandag 9 januari was de eerste wedstrijddag met het NK voor teams. Op deze dag werd door brigades van restaurants met een SVH Meesterkok en/of één of meerdere Michelinsterren gekookt om de HANOS Gouden Koksmuts.
Dinsdag stond in het teken van het NK voor Leermeester-Leerling, de Nationale Kampioenschappen voor jonge koks waren op woensdag en met de NK voor koks vanaf 25 jaar werd deze editie van de Horecava afgesloten.

MOS Events heeft, in samenwerking met het Gastronomisch Gilde en de RAI, de standbouw, publiciteit, bemanning  en alle overige werkzaamheden rondom de wedstrijden verzorgd en gecoördineerd.  


Het team van Restaurant La Rive uit Amsterdam met chef Emiel Kwekkeboom, Sous-chef Marco Geurts en Sous-chef Jules Wiringa is de trotse winnaar. De jury was bij hun keuze unaniem, zij zeiden hierover: “Het niveau van de wedstrijd was van erg hoog, Restaurant La Rive heeft sterwaardig gekookt en bij de keuze moest het echt op de detail aankomen.”

Terug naar het overzicht

Testimonials

“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie