MOS events
09 nov

KNVI jaarcongres

NBC Congrescentrum, Nieuwegein

De Koninklijke Nederlandse Vereniging van Informatieprofessionals (KNVI) organiseerde haar jaarcongres op 9 november bij het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Thema van de dag was ‘Informatie = m8’; de macht van degenen die informatie verzamelen, beheren en verspreiden neemt toe. Wat is de rol van de Informatieprofessional in deze ontwikkeling?

Het dagprogramma opende en sloot met een plenair programma. Daartussenin kon de congresganger kiezen uit 15 tracks met interactieve workshops en presentaties. Aan bod kwamen onder andere datavisualisatie,  jonge talenten, digitaal denken, de betekenis van IBM Watson voor het vakgebied, actuele ontwikkelingen als blockchain en nog veel meer.

Na afloop van het informatieve gedeelte was er een borrel om na te praten over het congres en te netwerken met collega’s uit het vak.

MOS Events was nauw betrokken bij de organisatie van het congres en kreeg veel positieve reacties van bestuur en deelnemers. Wij kijken dan ook terug op een geslaagd evenement en zien uit naar de volgende editie!

 


             

Terug naar het overzicht

Testimonials

“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie