MOS events
09 nov

KNVI jaarcongres

NBC Congrescentrum, Nieuwegein

Vakvereniging KNVI organiseert op 9 november een congres met het thema ‘Informatie = m8’. dat is dit Het jaarcongres vindt plaats in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

We leven in tijden dat het belang van informatie dagelijks toeneemt. Zaken als ‘alternatieve feiten’, betrouwbaarheid, authenticiteit van informatie, ‘fake nieuws’, de invloed van grote informatieverzamelaars zoals Facebook, Google etc. en bronnengebruik beheersen dagelijks het nieuws. Daarmee lijkt ook de macht van degene die informatie verzamelen, beheren en verspreiden toe te nemen. Wat is de rol van de informatieprofessional in deze ontwikkeling?

Het jaarcongres opent en sluit af met een plenair programma. Daartussenin kan de congresganger kiezen uit twaalf tracks met interactieve workshops en presentaties. Aan bod komen onder andere datavisualisatie, jonge talenten, digitaal denken, de betekenis van IBM Watson voor het vakgebied, actuele ontwikkelingen als blockchain en nog veel meer.

Terug naar het overzicht

Testimonials

“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de SMD neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie