MOS events
24 jan

Dutch CRAFT Beer Conference 2017

Rijtuigenloods, Amersfoort
 

Op dinsdag 24 januari 2017 organiseerde CRAFT haar allereerste Dutch Craft Beer Conference in de Rijtuigenloods in Amersfoort. MOS Events heeft bewust voor deze locatie gekozen omdat de uitstraling ervan goed aansluit bij de uitstraling van CRAFT. Onder leiding van dagvoorzitter Ronald Giphart werd je meegenomen door een programma vol aansprekende namen en onderwerpen.


             

Onder het thema ‘Professionalisering van een ambacht’ zijn de beste sprekers uit binnen- en buitenland bereid gevonden om hun kennis en enthousiaste verhalen te delen. Naast de plenaire sessies waren er ook parallelsessies. Zoals een workshop die inging op de technische aspecten van het brouwen, afzetmarkten of trends en innovaties in verpakkingen. Daarnaast konden deelnemers de informatiemarkt bezoeken waar uiteenlopende leveranciers graag in contact kwamen met de brouwers.

Op advies van MOS Events werd de dag afgesloten met een grote proeverij. Iedere aanwezige was gevraagd drie flesjes bier mee te nemen naar het congres. Het resultaat was dat er meer dan 200 verschillende bieren werden gepresenteerd. Na afloop van het congres kon men op deze manier elkaars bier drinken uit het speciale CRAFT glas.

MOS Events was van begin tot einde verantwoordelijk voor de organisatie, communicatie en sponsoring van het evenement.

Terug naar het overzicht

Testimonials

“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie