MOS events
17 nov

LVV Congres 'STOP Discriminatie!'

Buitensociëteit,  Zwolle

Donderdag 17 november 2016 werd door de LVV in de Nieuwe Buitensocieteit in Zwolle een congres georganiseerd voor Vertrouwenspersonen over het thema ‘STOP Discriminatie’ om discriminatie een halt toe te roepen!

De LVV bood een divers programma met dagvoorzitter Rocky Tuhuteru, Jorgen Raymann en andere inspirerende sprekers zoals Michaël van Straalen en Esther Vergeer. Zij namen discriminatie en de positie van vertrouwenspersonen onder de loep. Ook werd er aandacht geschonken aan denkbare oplossingen over omgangsvormen en het op interactieve wijze delen van kennis, zowel voor het individu als voor de werkgever.

Het thema sloot aan bij de landelijke campagne van het ministerie van SZW: Zet Een Streep Door Discriminatie

Terug naar het overzicht

Testimonials

“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie