MOS events
12 mei

NVRR Jaarcongres 'Samen werken'

Antropia, Driebergen

Het NVRR congres van 2017 had als thema ‘Samen werken’. In samenwerking met de congrescommissie heeft MOS Events de keynotes Ferry Koster en Piet van Mourik  en diverse workshoprondes vastgelegd.  Tijdens de lunch en afsluitende borrel  was volop gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen.

Op basis van eerdere ervaringen van MOS Events is Patrick van Veen van Apemanagement gevraagd de dag op ludieke wijze af te sluiten. Aan de hand van voorbeelden en filmpjes uit de wereld van aan de mens verwante primaten ging Van Veen in op samenwerking. Hij hield de congresgangers met veel humor en inspiratie een spiegel voor vanuit de wereld van chimpansees en bonobo's. Onder andere door de voorbeelden uit overheidsland herkenden de aanwezigen veel aanknopingspunten en lessen voor de eigen praktijk.

Met ruim 150 bezoekers was dit wederom een geslaagd evenement. MOS Events was verantwoordelijk voor de algehele organisatie, communicatie en sponsoring.


                     

Terug naar het overzicht

Testimonials

“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie