MOS events

Over MOS Events

U de inhoud, wij de rest! Met die filosofie organiseert MOS Events al jaren succesvolle congressen, jaarvergaderingen en netwerkbijeenkomsten voor organisaties in de non-profitsector en voor de overheid. En sinds COVID-19 organiseren we ze met evenveel gemak op 1,5 meter en online!

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar te beginnen en wat er nodig is om de doelstelling te behalen zodat u tevreden terugkijkt op het evenement. Onze achtergrond ligt in het verenigingswezen en daar ligt ook onze kracht. We zijn gewend om te werken met beperkte budgetten en zijn daardoor heel creatief.

MOS Events werkt veel samen met vrijwilligers binnen een vereniging en weten hoe het werkt in dergelijke non-profit organisaties. De evenementencommissie van een vereniging of beroepsorganisatie bepaalt de inhoud van het evenement, wij nemen het gehele organisatieproces uit handen.

Of u wilt inzetten op het delen van kennis, het presenteren van nieuwe ideeën of netwerken: een evenement is een mooie manier om in verbinding te blijven met uw zakelijke netwerk, leden, stakeholders, werknemers of andere achterban. Bent u op zoek naar flexibel organisatietalent met inlevingsvermogen en kennis van zaken? Dan bent u bij MOS Events aan het juiste adres!

Bent u geïnteresseerd in wat MOS Events voor u kan betekenen bij het organiseren van uw evenement, zowel fysiek als online? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Privacyverklaring
MOS Events bv respecteert de privacy van bezoekers van deze website, zowel van klanten als niet-klanten van MOS Events bv. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

MOS Events
Postadres:
Postbus 1058
3860 BB  NIJKERK

Bezoekadres:
Ambachtsstraat 15
3861 RH  NIJKERK

T: 033 - 247 34 00
E: mosevents@mos-net.nl

Kvk: 32103682
BTW: NL813517837B01

Testimonials

“Wat zouden wij als bestuur van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen zijn zonder MOS? Voor ons als bestuur zijn zij een enorme steun in de rug, om onze vereniging te laten bloeien en alles vlekkeloos te laten verlopen. De kracht van MOS ervaren zowel wij als bestuur, als ook onze leden, dagelijks. Met MOS alle kans om van je vereniging een professionele organisatie te maken. ”
Inge te Brake, voorzitter LVV
“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie