MOS events

Over MOS Events

Update COVID-19 

MOS Events (en de organisatiecommissies van de verschillende geplande verenigingsbijeenkomsten) houden de ontwikkeling met betrekking tot COVID-19 nauwlettend in de gaten en volgen de actuele updates en adviezen van het RIVM.

Voor bijeenkomsten die gepland staan tot en met eind juni zijn alternatieve data of vormen (bijvoorbeeld een webinar opgenomen in onze eigen studio) gevonden. Deelnemers en sprekers worden hierover per e-mail geïnformeerd.

Onze medewerkers werken vanuit huis. Mocht u vragen hebben, dan zijn we tijdens kantooruren bereikbaar: +31 (0)33 2473407 en per mail via info@mosevents.nl

U de inhoud, wij de rest! Met die filosofie organiseert MOS Events al jaren succesvolle congressen, jaarvergaderingen en netwerkbijeenkomsten voor organisaties in de non-profitsector en voor de overheid. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar te beginnen en wat er nodig is om de doelstelling te behalen zodat u tevreden terugkijkt op het evenement. Onze achtergrond ligt in het verenigingswezen en daar ligt ook onze kracht. We zijn gewend om te werken met beperkte budgetten en zijn daardoor heel creatief.

MOS Events werkt veel samen met vrijwilligers binnen een vereniging en weten hoe het werkt in dergelijke non profit organisaties. De evenementencommissie van een vereniging of beroepsorganisatie bepaalt de inhoud van het evenement, wij nemen het gehele organisatieproces uit handen.
Of u wilt inzetten op het delen van kennis, het presenteren van nieuwe ideeën of netwerken: een evenement is een mooie manier om in verbinding te blijven met uw zakelijke netwerk, leden, stakeholders, werknemers of andere achterban. Bent u op zoek naar flexibel organisatietalent met inlevingsvermogen en kennis van zaken? Dan bent u bij MOS Events aan het juiste adres!

Werkwijze

MOS Events is betrokken vanaf het inventariseren van uw wensen ruim voorafgaand aan het evenement tot aan de uitvoering op de dag zelf en de evaluatie. Wij werken altijd met een vooraf vastgestelde begroting. Over de voortgang is regelmatig afstemming met u als opdrachtgever, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Naast het organisatieproces kan MOS Events ook de communicatieve ondersteuning verzorgen vooraf, tijdens en na het evenement. U kunt hierbij denken aan het maken van uitnodigingen, promotie via social media en website, het leveren van banners, het maken van foto’s en het publiceren van een digitaal verslag. 

Diensten

MOS Events kan u ondersteunen met (enkele of alle) onderdelen uit onze dienstverlening op maat: 
•    De logistieke organisatie en projectleiding;
•    Het verzorgen en ondersteunen van het programma en de sprekers;
•    Het verzorgen van de locatie en catering;
•    Het aantrekken en contact onderhouden met sponsoren en leveranciers;
•    Budgetbewaking;
•    De bezoekersregistratie vooraf en tijdens uw evenement;
•    De uitvoering van het evenement zelf;
•    De financiële administratie en afhandeling;
•    Evaluatie;
•    Communicatie en promotie vooraf, tijdens en na afloop van het evenement.

Met de juiste combinatie maken wij uw evenement tot een succes!
   
Interesse?
Bent u geïnteresseerd in wat MOS Events voor u kan betekenen bij het organiseren van uw evenement? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Privacyverklaring
MOS Events bv respecteert de privacy van bezoekers van deze website, zowel van klanten als niet-klanten van MOS Events bv. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Testimonials

“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie