MOS events

Online events

Sinds COVID-19 organiseren wij ook online evenementen. We hebben een eigen studio in huis met heel veel mogelijkheden. Hieronder treft u een aantal voorbeelden aan, die naar behoefte kunnen worden aangepast aan uw wensen, zoals het toevoegen van reclameblokken en prijsuitreikingen. Kortom, mogelijkheden te over!

Live TV-programma
We verzorgen een dynamische talkshow met interactief publiek in onze studio en thuis. Onder leiding van een moderator/presentator/dagvoorzitter vertellen gasten hun verhaal aan tafel, aangevuld met vooraf opgenomen docu’s over hun thema of werksituatie. Het publiek wordt interactief betrokken door het invullen van polls, het inzenden van creatieve opdrachten en het bijwonen van workshops. Ook kunnen er reclameblokken worden ingelast en prijsuitreikingen plaatsvinden.

Serie van bijeenkomsten
We organiseren op basis van een hoofdthema meerdere live uitgezonden bijeenkomsten elk met een sub-thema. Dit kan naar behoefte bijvoorbeeld dagelijks, wekelijks, maandelijks. De serie wordt vanuit onze studio geleid door een vaste expert/specialist of een vast team. Ook kan er een klein publiek worden uitgenodigd in de studio. De rest van het publiek neemt vanuit huis interactief deel aan deze bijeenkomsten middels chat en het inzenden van opdrachten. Ook hier is het mogelijk reclameblokken en prijsuitreikingen toe te voegen.

Live vanuit meerdere locaties
Op meerdere hubs/locaties wordt tegelijkertijd een programma aangeboden. Elke locatie wordt ingericht met een projectie en een digitale connectie met de andere locaties. Op iedere locatie behandelt een keynote een bepaald onderwerp welke naar de andere locaties wordt gestreamd. Vanuit een live-stream worden de verschillende locaties met elkaar verbonden voor terugkoppeling en discussie. Reclameblokken en prijsuitreikingen zijn ook hier toepasbaar.

Webinar
Sinds COVID-19 hét alternatief voor bijeenkomsten: het webinar. Wij nemen deze interactieve webinars met chatfuncties, gebruik van polls, workshops en opdrachten op in onze studio. En we verzorgen ook het voorwerk. Zoals het organiseren van een brainstormsessie en het versturen van voorbereidende opdrachten, toetsen, cadeautjes, snack- of lunchbox of tools voor het webinar naar de deelnemers. Achteraf kunnen we samenvattingen verzorgen in de vorm van een video-cartoon of een mini-webinar en een enquête doen.

Niet online, wél coronaproof: de 1,5 meter bijeenkomst
Want we snappen dat er uiteindelijk niets boven elkaar af en toe ‘live’ ontmoeten gaat.
Daarom zorgen wij met creatieve opstellingen van tafels, stoelen en ornamenten voor een eigen, verrassend ‘landschap’. Ook met de catering maken we creatieve afspraken, zoals bijvoorbeeld  drive-in-achtige constructies.

Testimonials

“Wat zouden wij als bestuur van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen zijn zonder MOS? Voor ons als bestuur zijn zij een enorme steun in de rug, om onze vereniging te laten bloeien en alles vlekkeloos te laten verlopen. De kracht van MOS ervaren zowel wij als bestuur, als ook onze leden, dagelijks. Met MOS alle kans om van je vereniging een professionele organisatie te maken. ”
Inge te Brake, voorzitter LVV
“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie