MOS events

Over MOS Events

U de inhoud, wij de rest! Met die filosofie organiseert MOS Events al jaren succesvolle congressen, jaarvergaderingen en netwerkbijeenkomsten voor organisaties in de non-profitsector en voor de overheid. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar te beginnen en wat er nodig is om de doelstelling te behalen zodat u tevreden terugkijkt op het evenement.

Lees meer

Referenties

  1. KNVI srvision 2019
  2. Dutch CRAFT Beer Conference 2019
  3. NVP Employee Experience
  4. ''MOS Events is betrokken van inventarisatie tot en met evaluatie.''
  5. Ooa Boek&Festival 2019
  6. ''Met de juiste combinatie maken wij uw evenement tot een succes!''
Meer events

Testimonials

“NVvA en AKC kijken terug op een super congresdag die met een mooie samenwerking tot stand is gekomen en uitgevoerd. Alleen maar enthousiaste arbeidsdeskundigen en externen!”
Monique Klompé, voorzitter NVvA & Tjeerd Hulsman, programmadirecteur AKC
“De Service Manager Dag die we ieder jaar samen met MOS Events organiseren, is steeds een succes. Dit komt mede door het organisatietalent van MOS Events. Een fijne club om mee samen te werken. Enthousiasme en oog voor detail vallen daarbij op.”
Maarten Bordewijk, KNVI
“Om een event als de Service Manager Dag (SMD) neer te zetten, is vertrouwen in elkaar, in het team, essentieel. Door de jarenlange samenwerking en de betrouwbaarheid van MOS Events kunnen wij blind vertrouwen op de nodige flexibiliteit en professionele inzet voor wederom een topevent. ”
Dave van Herpen, KNVI
“MOS Events heeft ons, door hun creativiteit, flexibiliteit, strak projectmanagement en budgetbeheer, een prachtig jubileumcongres laten beleven. Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel. Quotes van deelnemers als ‘Een geweldige line-up aan sprekers’ en ‘Het beste congres dat ik meegemaakt heb’ bevestigen ons eigen positieve gevoel. ”
Julius Freutel, Stichting NAP/DACE
Meer informatie?
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie